KUZMANOVIĆ RUŠI FIFA?! NA SRBINU ĆE SE PRELOMITI KO JE JAČI NACIONALNI SAVEZI ILI FIFA? Iz svega bi mogla da profitira Zvezda!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KUZMANOVIĆ RUŠI FIFA?! NA SRBINU ĆE SE PRELOMITI KO JE JAČI NACIONALNI SAVEZI ILI FIFA? Iz svega bi mogla da profitira Zvezda!

Preporuka FIFA je da klubovi produže ugovore igračima kojima obaveza ističe u junu, ali postoji jak otpor takvoj ideji zbog određenih slučajeva.

Tako je i Bazel protiv toga , koji bi u slučaju da produži ugovore sa dvojicom svojih skupo plaćenih igrača Zdravkom Kuzmanovićem i Rikijem Volfsfinkelom - a obojici u junu ističu ugovori, bio na gubitku od 250.000 franaka na mesečnom nivou.

S obzirom na to da se na Srbina i Holanđanina više ne računa u klubu, logično je da Bazel ne želi da ih isplati ni franak preko onoga što im sleduje zaključno sa junom, pa rukovodeći ljudi u klubu preispituju ovaj savet iz FIFA, prenose švajcarski mediji.

Na strani Bazela je švajcarski zakon koji jasno kaže da klubovi nisu dužni da produžavaju ugovore sa igračima ukoliko to ne žele, niti to moraju zbog preporuke FIFA, jer zakoni FIFA nisu iznad švajcarskih.

Zdravko Kuzmanović je veliki Zvezdaš i postoje šanse da konačno obuče crveno-beli dres, ali evo sada je njegov transfer

SD

Komentari