LIVERPUL JASAN, KO HOĆE MARKA GRUJIĆA MORAĆE DA ISKEŠIRA 20.000.000 FUNTI! Jirgen Klop prelomio, prodaće srpskog vezistu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LIVERPUL JASAN, KO HOĆE MARKA GRUJIĆA MORAĆE DA ISKEŠIRA 20.000.000 FUNTI! Jirgen Klop prelomio, prodaće srpskog vezistu!

Fudbalski klub Liverpul spreman je da proda srpskog veznjaka Marka Grujića ovog leta.

Pored nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, na izlaznim vratima Enfilda je i Hari Vilson.

"Miror" navodi da je Grujić impresionirao na dvogodišnjoj pozajmici u berlinskoj Herti, ali i da očigledno neće dobiti šansu od Jirgena Klopa u predstojećoj sezoni.

Takođe, dodaje se da 24-godišnji fudbaler neće više ići na pozajmice, pošto Liverpul planira da ga proda i to za 20.000.000 funti.

Srpski veznjak je u Liverpul stigao 2016. i za ovaj tim je odigrao osam utakmica pre pozajmice u Kardifu, a potom i u Bundesligi.

Naime, Klopu je rečeno da će u ovom prelaznom roku morati sam da prikupi novac za transfere, a pored Grujića i Vilsona, klub će najverovatnije napustiti i Đerdan Šaćiri.

Na radaru menadžera "crvenih" je Tijago Alkantara iz Bajerna, kao i krilni napadač Bornmuta Dejvid Bruks, odnosno bek Olimpijakosa Konstantinos Cimikas, koji je planiran da bude zamena Endiju Robertsonu.

B92.net

Komentari