LUKA JOVIĆ NEKA TI BUDE UZOR, AKO ODEŠ U REAL NEĆEŠ NI ŠUTNUTI LOPTU! Brutalna poruka Halandu od legende Liverpula!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • LUKA JOVIĆ NEKA TI BUDE UZOR, AKO ODEŠ U REAL NEĆEŠ NI ŠUTNUTI LOPTU! Brutalna poruka Halandu od legende Liverpula!

Luka Jović je ovih dana u žiži javnosti zbog odluke da napusti karantin Real Madrida i da se vrati u Beograd.

Međutim, kroz medije se stalno provlači zbog fudbalskih razloga, odnosno Španci ga od starta priče u Realu razlače zbog slabih igara i šta god da uradi - ne valja.

Kao da mu nije dovoljan negativan odijum javnosti zbog neodgovornog ponašanja u vreme pandemije korona virusa, već je Luka Jović dobio još jedan šamar i to onako usput.

Naime, legendarni fudbaler Liverpula i Real Madrida Stiv Mekmanaman iskoristio je upravo Jovića ga bi ilustrovao negativan primer obraćajući se drugom napadaču - Erlingu Brautu Holandu.

Najtraženijem napadaču današnjice rekao je da ni slučajno ne sledi primer Srbina...

- Haland bi trebalo da ode u Real Madrid kad bude imao više iskustva. Ne treba da preskače faze razvoja u karijeri i odmah ide tamo - rekao je Mekmanaman i iskoristio primer našeg napadača koji je ove sezone za Madriđane postigao tek dva gola:

- Videli ste šta se desilo sa Lukom Jovićem ove sezone, jedva da je šutnuo loptu!

Nije prijatno, ali činjenica je da Jović posle blistave karijere u Frankfurtu nije prikazao ni delić talenta. Doduše nije imao ni sreće u pojedinim trenucima, a uz to nosi i breme najskupljeg srpskog fudbalera svih vremena.

S druge strane, Haland je zimus stigao iz Salcburga u Dortmund i odmah pokazao da je spreman da igra na nivou Bundeslige i Lige šampiona, u kojoj je najbolji strelac ove sezone!

Holand je i ove zime imao na stolu ponude Mančester junajteda i Juventusa, međutim odlučio je da ide korak po korak u svojoj karijeri i to se za sada isplaćuje...

- Ne treba mu takav pritisak i, uz to, čuo sam da je Real Madrid zainteresovan za Kilijana Mbapea. Tako da ne mogu da budu njih dvojica tamo u isto vreme - objasnio je Mekmanaman.

Blic.rs


Komentari