LUKA JOVIĆ SVE BLIŽE BARSI! UKRCAO SE U AVION ZA... Sada je sve na Don Karlu, on će prelomiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUKA JOVIĆ SVE BLIŽE BARSI! UKRCAO SE U AVION ZA... Sada je sve na Don Karlu, on će prelomiti!

Luka Jović je na početku nove godine prvo dobio baš loše vesti, ali se ipak naziru daleko vedriji dani za našeg golgetera.

Prvo su Jovića zadesile ekskluzivne informacije američkog ESPN-a, da "Real Madrid gotovo izvesno na leto dovodi ne jednog, nego dva fantastična golgetera" (u pitanju su Erling Haland i Kilijan Mbape), a onda je srpski reprezentativac morao na neplaniranu pauzu, i to taman kada je počeo da dobija šansu u prvom timu.

Razlog za to neplanirano odsustvo je zaražavanje koronavirusom, ali, na sreću, danas je obelodanjeno da je na poslednjem testiraju Jović "negativan", pa je mogao da se ukrca na avion za Rijad.

A Luka Jović je i želeo da se nađe na spisku putnika za Saudijsku Arabiju, jer baš u njenom pomenutom gradu, u sredu, Real kao "gost" Barselone igra meč polufinala španskog Kupa.

I, Jović se sasvim dovoljno oporavio da ga trener Karlo Ančeloti uvrsti među one koje je poveo u Rijad, na megdan najvećem rivalu.

Meč je na programu u sredu od 20 časova, na "Međunarodnom stadionu Kralj Fahd", a dan kasnije, u istom terminu, kao takmaci u drugom polufinalu igraju Atletiko Madrid i Atletik Bilbao.

Finale za pehar namenjen pobedniku španskog Superkupa počeće u nedelju, 16. dana januara, od 19.30 po srednjoevropskom vremenu.

Novosti

Komentari