LUKI PUKAO FILM, DOSTA MU ANČELOTJNA! Sada hoće po svaku cenu iz Reala, Španija bruji zbog Jovića?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUKI PUKAO FILM, DOSTA MU ANČELOTJNA! Sada hoće po svaku cenu iz Reala, Španija bruji zbog Jovića?!

Luka Jović nalazi se u nemilosti trenera Karla Ančelotija. Srbin je poslednji meč za "kraljeviće" odigrao pre 45 dana i jasno je da se na njega ozbiljno ne računa. Zato je rešio da više ne sedi skrštenih ruku.

Naime, 24-godišnji napadač odlučio da uposli svoje agente da mu od leta pronađu novi klub, javlja "As" kao današnju "vest dana" iz madridskog Reala.

Koliko italijanski stručnjak ne misli previše o Joviću, pokazuje i činjenica da nije računao na njega ni kada nije bilo Karima Benzeme u protokolu. Poslednji primer je utakmica protiv Barselone koju je reprezentativac Srbije presedeo na klupi, iako francuski as, zbog je kog Jović obično rezerva, uopšte nije bio ni predviđen da igra.

Ovaj list navodi da bivši igrač Ajntrahta prošlog leta i zime nije imao nijednu konkretnu ponudu da promeni sredinu, ne zato što ih nije bilo, već zbog toga što se verovalo da će se stvari oko njegovog statusa u Realu promeniti.

Ipak, to se nije dogodilo pa je Jović sada u potrazi za novom sredinom, gde najpre treba da dobije preko potrebne minute. Navodno, "krljevići" za njega traže 30 miliona evra i jasno je da će madridski klub biti na gubitku, pošto je Frankfurtu za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde dao 60.000.000 evra.

Srbin je ove sezoni u Primeri odigrao 13 utakmica, jednom se upisao u strelce, a ostvario je i dve asistencije. Svestan je i Luka da će morati da ode negde da igra, jer bi na taj način mogao da se nametne selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru. U nedavnoj utakmici u Budimpešti, u odsustvu lakše povređenog Dušana Vlahovića, Luka Jović je dobio šansu u drugom poluvremenu, kada se pridružio Aleksandru Mitroviću u špicu. Ipak, za značajniju priliku u dresu Srbije, biće potrebni značajnije partije na klupskom nivou, a to, po svemu sudeći, u Realu neće skoro biti slučaj, pa otuda i Lukin zahtev agentima da počnu da mu traže novi klub.

Novosti

Komentari