MAJSTORE, SAD LEPO POJEDI PAPIR NA KOM SI TO NAŠKRABAO! Jovića si mazao gov..., on ti je pokazao... I TI I ZIDAN DA POCEPATE DIPLOME!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAJSTORE, SAD LEPO POJEDI PAPIR NA KOM SI TO NAŠKRABAO! Jovića si mazao gov..., on ti je pokazao... I TI I ZIDAN DA POCEPATE DIPLOME!

Karlos Karpio, španski novinar i kolumnista „Marke", mogao bi komotno da pojede papir na kom je napisao da trener Real Madrida Zinedin Zidan nije kriv za činjenicu da se Luka Jović pokazao kao promašena investicija

Srpski reprezentativac je za sezonu i po u redovima španskog giganta postigao svega dva gola, što ga zaista čini promašajem, ali je po odlasku na pozajmuicu Ajntrahtu uzjednačio taj skor zasvega 30 minuta u igri .

Jović je time demonstrirao koliki napadački potencijal poseduje i koliko je ubojit strelac kada mu ekipa veruje i kada ga gleda kao ravnopravnog.

Takav nije bio u Real Madridu, ali nisu bili ni mnogi velikani - na stadionu „Santjago Bernabeu" su propadale mnoge velike karijere, a Jović pred sobom ima još bar deset godina profesionalne karijere.

Vratimo se na gospodina Karpija - on je u tekstu objavljenom pre nekoliko dana komentarisao kako je Zidan bez potrebe na udaru navijača, s obzirom na to koliko je trofeja osvojio sa Realom i da je dva puta dolazio u klub u kriznim situacijama.

„Jasno je da čak ni ikona poput Zidana ne može zasluži strpljenje od tenzičnih navijača. Da, sve je mnogo lakše na igrici", naveo je Karpio.

I potom pomenuo Jovića.

„Možda je jedan od glavnih razloga za frustraciju činjenica da je Jović jedno od najgorih pojačanja u istoriji kluba. Pre 18 meseci je doveden za 60 miliona evra, a dao je dva gola na 32 utakmice, što znači totalno bacanje para. Vredi podsetiti da je on u sezoni pre postigao 27 golova na 48 utakmica i u 21. godini je bio jedan od najboljih mladih napadača Evrope", naveo je Karpino.

On zatim konačno - poentira.

„Zidan nije odgovoran za Jovićevu propast. Imao je malo prilika na terenu, ali kada ih je dobijao izgledao je odvojeno od tima, što se odnosi i na stvari van terena. Imao je povrede, kršio je protokole o virusu korona u Srbiji, roštiljao je sa prijateljima kada je to bilo zabranjeno...", podsetio je Karpino.

Da, podsetio je na sve, ali se verovatno nije nadao da će Luka za 20 minuta realnog fudbala postići dva gola i zapušiti usta kritičarima.

Možda je i bolje da se ne vraća u Real, već da sreću traži tamo gde ga stvarno žele, a ne žele nešto od njega, pritom mu ne dajući priliku da to i postigne.


Komentari