MANEKENKA OPTUŽILA FUDBALERA MILANA ZA SILOVANJE, SADA JE UHAPŠENA ONA, A NE ON! U laži su devojko kratke noge!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MANEKENKA OPTUŽILA FUDBALERA MILANA ZA SILOVANJE, SADA JE UHAPŠENA ONA, A NE ON! U laži su devojko kratke noge!

Ruska manekenka Luisa Kremljeva uhapšena je pod optužbom da je podnela lažnu prijavu protiv fudbalera Milana Tea Ernandeza u junu 2017. godine, igrača koji je u tom trenutku tek potpisao ugovor s Real Madridom.

Ruska manekenka optužila je fudbalera Milana za seksualni napad tokom noćnog izlaska u klubu u Marbelji. Kremljeva je rekla da je Ernandez pokušao da je prisili na seks na parkingu ispred noćnog kluba, da bi je zatim pretukao kada ga je odbila, prenosi “Marka”.

Pre godinu, u januaru 2019. godine, sud je odbio prijavu sa obrazloženjem da su kontradiktornosti u čitavoj priči očigledne. Takođe, na snimku sigurnosne kamere sa parkinga ne vidi se bilo kakav znak agresivnog ponašanja, kao i to da se sasvim normalno vratila u klub s Ernandezom.

Ginekološkim pregledom utvrđeno je da su Ernandez i Kremljeva imali seksualni odnos, što fudbaler nikada nije ni negirao, ali nije pronađena droga u njenom telu, a Ruskinja ga je optužila i da ju je drogirao.


Sada su sve optužbe okrenute protiv nje. Tužioci su optužili manekenku da je izmislila zločin i zatražili pritvor za Kremljevu.

Blic.rs

Komentari