MARTINEZ ZA GRIZMANA, VELIKA TRAMPA BARSE I INTERA! Španska Marka detonirala bombu, Neroazuri za sada ćute, ali VEST NISU DEMANTOVALI!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • MARTINEZ ZA GRIZMANA, VELIKA TRAMPA BARSE I INTERA! Španska Marka detonirala bombu, Neroazuri za sada ćute, ali VEST NISU DEMANTOVALI!

Na pomolu je velika razmena između Intera i Barselone. Lautaro Martinez u Barsu, a Antonio Grizman u Inter. Kako se navodi presudnu ulogu ima želja Mesija, prenosi španska Marka.

Lionel Mesi je pomenuo da mu se sviđa stil i način igre Interovog Lautara Martineza, odmah su krenule i priče o velikom transferu.

Barselona se od ranije interesovala za 22-godišnjeg napadača. Njegova izlazna klauzula u ugovoru je 111 miliona evra. Marka navodi da se otvara mogućnost da španski prvak u zamenu pošalje Francuza Antonija Grizmana.

Grizmana je Barsa platila 120 miliona evra, u izlaznoj klauzuli je upravo ta suma. Iako još nije zablistao u dresu Katalonaca, već je na izlaznim vratima. Postigao je 14 golova, zabeležio je i četiri asistencije u 37 uakmica i tačno 2.951 minut igre.

"Lautaro želi da bude novi Mesi", rekao je njegov menadžer.

Martinez je jedan od najboljih igrača Intera. Ove sezone je postigao 16 golova, ima i četiri asistencije. Odigrao je 31 utakmicu, a na terenu je proveo 2.437 minuta.

Čini se da je presudna želja Mesija, koji Lautara odlično poznaje iz reprezentacije, gde se odlično slažu na terenu. Što se tiče Grizmana poznato je da pre dolaska Francuza Mesi nije bio oduševljen tim transferom.

Ostaje da se vidi da li će klubovi uspeti da se dogovore oko trampe, Barsa želi, ali za sada nema povratinih informacija iz Intera.


Komentari