MATIĆ BRUTALNO SPUSTIO IBRU: "HAJDE NE PONAŠAJ SE KAO DEVOJČICA, NEGO IGRAJ, ŠTA TU KUKAŠ..."! Od tada su postali najbolji prijatelji...!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • MATIĆ BRUTALNO SPUSTIO IBRU: "HAJDE NE PONAŠAJ SE KAO DEVOJČICA, NEGO IGRAJ, ŠTA TU KUKAŠ..."! Od tada su postali najbolji prijatelji...!

Poznato je da je Zlatan Ibrahimović jedan od najnezogdnijih fudbalera na svetu kada je u pitanju njegov karakter. Teško je biti mu neprijatelj, ali još je teže postati mu prijatelj, ali ne i nemoguće.

Dokaz za to je Nemanja Matić, vezista reprezentacije Srbije koji je sa Šveđaninom balkanskog porekla igrao u Mančester junajtedu. Matić je stigao u klub 2017. godine i od početka nije imao baš sjajne odnose, ali brzo je uspeo da oduševi Ibrahimovića, a priču o tome podelio je poznati sprski novinar, Aleksandar Stojanović.

- Kada je Matić prešao u Junajted, video je na treninzima da se svi sa prevelikim poštovanjem odnose prema Zlatanu. Niko čvrst u duelu sa njim, gotovo da ga obilaze. Desi se situacija da su jedan do drugog, Matić uleti u duel, odnese i loptu i Ibrahimovića... Ovaj ga mrko pogleda. Sledeći put slično. I tako non stop. Gunđa nešto Zlatan i u jednom trenutku mu kaže nešto ružno, iskreno ne sećam se šta, nešto u smislu "Šta hoćeš, šta ti je, jesi li normalan..." Na šta mu Matić odgovori: "Hajde ne ponašaj se kao devojčica, nego igraj, šta tu kukaš...". Od tog dana bili su najbolji prijatelji u klubu. Često se čuju i svaki razgovor je prozivka. Nemanja je dogovorio sa Zlatanom i Murinjom da jednom dodju na Ub i budu njegovi gosti - napisao je novinar.

Blic.rs

Komentari