MATIĆU REČENO DA IDE, JUNAJTED GA DOSLOVNO TERA! Za Nemanju nema zime, hoće ga u Atletiko Madridu, Interu, Milanu, Juventusu ili Dortmundu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MATIĆU REČENO DA IDE, JUNAJTED GA DOSLOVNO TERA! Za Nemanju nema zime, hoće ga u Atletiko Madridu, Interu, Milanu, Juventusu ili Dortmundu!

Nemanja Matić, reprezentativac Srbije obavio je ne baš prijatan razgovor sa Edom Vudvordom, potpredsednikom Mančester junajteda i to po nalogu Olea Gunara Solskjera, treneru tog kluba.

Matiću je posle dogovora Vudvorda i Solskjera rečeno da ovog meseca može da napusti "Old Traford", a dvojica fudbalera su već na transfer listi, prenosi "Dejli Star".

Nekadašnjem fudbaleru Benfike je ostalo još šest meseci ugovora sa Mančesterom, ali pošto ove sezone nije u prvom, a ni u drugom planu kod Solskjera za obe strane je zima idealan trenutak za kraj saradnje.

Od starta sezone samo je četiri puta u Premijer ligi počeo u startnoj postavi, pošto prednost ispred njega imaju Fred i Skot Mektominej.

Matić, kojeg je Junajted pre dve i po godine doveo iz Čelsija za čak 45 miliona evra, mogao bi karijeru da nastavi u Atletiko Madridu, Interu, Milanu, Juventusu ili Borusiji iz Dortmunda.

Trenutna cena srpskog veznjaka, na fudbalskom tržištu iznosi 20 miliona evra, ali pošto se nalazi pred istekom ugovora, mogao bi za nešto niži iznos da pojača sastav nekog od evropskih velikana.

Tanjug

Komentari