MAURITO DOGAO NA NOGE ITALIJU I FRANCUSKU! U PSŽ rešeta mreže, igra neviđeno, ali JUVENTUS SE U SVE MEŠA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAURITO DOGAO NA NOGE ITALIJU I FRANCUSKU! U PSŽ rešeta mreže, igra neviđeno, ali JUVENTUS SE U SVE MEŠA!

Mauro Ikardi je juče dao dva gola Marseju u najvećem derbiju francuskog šampionata. Argentinac je do sada neverovatan, nestvarno zvuči podatak da na svakih 17 kontakata sa loptom daje gol.

Od početka sezone postiže pogodak na svakih 77.6 minuta, dao ih je sedam za manje od 500 minuta. Niko ovako brzo nije uspeo da se snađe, osim Ibrahimovića.

I dalje se pojavljuju priče da ga svlačionica ne voli, sa sobom je doneo repove svega što se događalo u ljubavnom trouglu sa nekadašnjim prijateljem Maksijem Lopezom, ali on to demantuje.

"Ovo je najbolji tim u kome sam igrao, svuda sam davao golove, ali nikada u ovako jakoj ekipi, lakše je ovde, kada imate takve saigrače", rekao je Maurito.

Ali, ni jednog trenutka nije pominjao da će ostati.

I sama Vanda Nara je sinoć u emisiji "Tiki-taka" pominjala da se ona nada da će porodica ostati u Milanu, i da je za njih to glavno pri izboru kluba.

PSŽ će morati da plati 70 miliona, ali se pretpostavlja da će Ikardi tražiti ogroman novac, čak i ako bude otkupljen, odnosno da su njegove ideje drugačije. Ako se vrati u Inter, čeka nas opet situacija od prošle godine, natezanje, ali iza svega, kako pišu italijanski mediji stoji Juventus.

Niti su oni, niti Ikardi odustali od transfera.

Za Ikardija bi bilo lako, živeo bi u Milanu sa porodicom, putovao do Torina na treninge, to nije neizvodivo, tim pre što je Argentinac veliki profesionalac i nikada nije bio poznat po noćnom životu ili neizvršavanju obaveza.

Inter neće dopustiti transfer u redove najvećeg rivala, ali svejedno, ne može ni da dopusti da se Ikardi vrati i opet bude predmet natezanja tokom leta.

Šta će se desiti videćemo, prema nekim informacijama PSŽ će ponuditi oko 10 miliona ugovor Argentincu, ali on će tražiti veću sumu, jer mu je cilj da se vrati u Italiju.

Sportske.net

Komentari