MBAPE JE VEĆ REALOV, A SADA U MADRID STIŽE I HALAND! Ima li smisla ovakav tim - Benzema, Vinisijus, Jović, Mbape, Haland... Neko je višak...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MBAPE JE VEĆ REALOV, A SADA U MADRID STIŽE I HALAND! Ima li smisla ovakav tim - Benzema, Vinisijus, Jović, Mbape, Haland... Neko je višak...

Florentino Perez želi da upari dvojicu mladih superstarova u Madridu! Sprema se novi zemljotres u evropskom fudbalu. Florentino Perez planira "krađu" i to kakvu.

Prvi čovek madridskog Reala želi da upari ubitačan tandem, dvojicu igrača koji su među najtalentovanijima na planeti - Kilijana Mbapea i Erlinga Holanda.

Odavno se spekuliše da je Mbape već dogovorio sve sa Realom i da će na leto zvanično doći na "Santijago Bernabeu", a najnovije informacije govore da će sa njim stići i norveška mašina za golove.

"Predstavnici Reala su se u Monaku sastali sa Holandovim agentom Minom Rajolom i ocem i postigli su verbalni dogovor", prenosi katalonski list "Sport".

Upravo su oni, pored nekolicine drugih medija, pisali da će Holand otići u Barselonu, ali izgleda da će ipak napraviti mali zaokret i otići u špansku prestonicu.

Ukoliko do svega ovoga zaista dođe Madriđani će imati jedan od najboljih napada na planeti, pošto su tu i Karim Benzema, Vinisijus...

Podsetimo, Mbape je pre nekoliko dana dao gol Realu i poveo Pari Sen Žermen ka prolasku u četvrtfinale Lige šampiona.

Mondo

Komentari