MEDIJI TVRDE DA JE FUDBALER REALA UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA KOVAČEVIĆA, potvrde iz policije nema, kao ni za privođenje još 10 osoba!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MEDIJI TVRDE DA JE FUDBALER REALA UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA KOVAČEVIĆA, potvrde iz policije nema, kao ni za privođenje još 10 osoba!

Zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića uhapšeno je 11 osoba, među kojima i bivši fudbaler Real Madrida Raul Bravo. Raul Bravo je svojevremeno bio Kovačevićev saigrač u Olimpijakosu i odavno se nalazi na listi osumnjičenih za učešće u atentatu na Srbina na pravoslavni Božić na Glifadi. Španac je sada uhapšen, navode engleski i italijanski mediji, koji se pozivaju i na srpske izvore.

S druge strane, poptvrde iz poicije nema!

Raulu Bravu nije prvi put da se nađe iza rešetaka, jer je obeležen kao organizator kriminalne grupe koja se bavila nameštanjem utakmica i pranjem para. Navodno, 38-godišnji Španac je želeo da opomene Kovačevića da prestane sa pričama o sumnjivim poslovima Raula Brava. Podsetimo, 7. januara uveče na Darka Kovačevića je pucano ispred njegovog doma na Glifadi, ali je uspeo da se spasi skokom u zaklon.

Srbin i Španac su bili saigrači u OIimpijakosu od 2007. do 2009.

Raul Bravo je tokom karijere igrao i za Real Madrid, Lids i mnoge druge klubove.

SD

Komentari