MESI BI I LAUTARA I NEJMARA, SAMO BARSA NEMA NOVAC ZA OBOJICU! Pritom traži oba beka, štopera i jednog veznog igrača...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • MESI BI I LAUTARA I NEJMARA, SAMO BARSA NEMA NOVAC ZA OBOJICU! Pritom traži oba beka, štopera i jednog veznog igrača...

Fudbalski klub Barselona na leto će morati da započne rekonstrukciju tima. Luis Suarez je ušao u finiš karijere, Mesijeve najbolje godine prolaze, baš kao i Busketsove i Pikeove, te Albine, a adekvatnih zamena nema.

Katalonski Sport je danas plasirao priču o tome da Barsa koristi pauzu kako bi dobro razmislila o narednim koracima. Prema ovom izvoru, Barsa će na leto imati novca za samo jedno skupoceno pojačanje i biraće između Lautara Martineza i Nejmara!

Istina, Lionel Mesi je nedavno i javno poručio da bi voleo da u svojoj ekipi ima obojicu, ali tako nešto je nemoguće.

PSŽ neće pustiti Nejmara ispod 170 miliona evra, dok je Lautarova klauzula od 1. do 15. jula 111 miliona evra i Inter će pristati da ga pusti samo u slučaju da neko u tom periodu isplati pun iznos.

Barselona nema 300 miliona da dovede samo njih dvojicu, a da pritom ostane u problemu na pozicijama oba beka, štopera i možda čak i jednog veznog igrača, ukoliko odu i Vidal i Rakitić.

Sport piše da bi Nejmar bio pojačanje koje bi se odmah prilagodilo, jer je igrao u Barsi čak četiri godine, dok bi Lautaro bio pojačanje za čitavu jednu deceniju, umesto Luisa Suareza.

Navodno, Barsa će uskoro morati da prelomi, jer proces bilo kog od ova dva transfera neće biti jednostavan, naročito ako bude pregovara sa Parižanima oko Nejmara.

Ostaje da vidimo da li će i ovde svoj glas imati Leo Mesi i koga bi od ove dvojice više želeo u ekipi.

Sportske.net

Komentari