MESI, DE JONG I TER ŠTEGEN! ONI OSTAJU, SVI OSTALI MORAJU DA ODU! Španija se trese, Barsa za sledeću sezonu sperma novi tim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI, DE JONG I TER ŠTEGEN! ONI OSTAJU, SVI OSTALI MORAJU DA ODU! Španija se trese, Barsa za sledeću sezonu sperma novi tim!

Veliki debakl Barselone od Bajerna u četvrtini finala Lige šampiona (8:2) naterao je čelnike Blaugrane na radikalne poteze.

Sastanak predsednika Bartomeua sa ostalim funkcionerima, ali i sa trenerom Kikeom Setijenom i sportskim direktorom Erikom Abidalom zakazan je za ponedeljak.

Ipak, lokalni "Sport" donosi najnovije informacije koje će uzdrmati Pirineje.

Oni tvrde da je skoro čitava ekipa španskog giganta na prodaju.

"Sport" navodi da se sa sigurnošću može reći da će sledeće sezone za Barselonu igrati samo kapiten Lionel Mesi, golman Mark-Andre ter Štegen, te Frenki de Jong i Klemen Lengle.

Na izlaznim vratima, ukoliko stignu adekvatne ponude, su svi.

Pa tako i iskusni igrači Đerar Pike, Luis Suares, Žordi Alba i Serhio Buskec.

"Da bi promenila ekipu, Barsi je potrebno jako puno novca i zato će prodati sve što ima. Neto, Umtiti, Rakitić, Žunior Firpo, Rafinja, Vidal... Svi mogu ići, a klub će prihvatiti pravu ponudu čak i za Antoana Grizmana koji je došao prošlog leta. Kutinjoi Dembele takođe spadaju u tu kategoriju", piše "Sport" između ostalog.

Barselona ove sezone nije osvojila niti jedan trofej, što se nije dogodilo još od 2007/08. kampanje .

B92.net


Komentari