MESI I SUAREZ PRELAZE U INTER, PONUDA JE BRUTALNA, Barselona neće moći da spreči dvojac da napusti Blaugranu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI I SUAREZ PRELAZE U INTER, PONUDA JE BRUTALNA, Barselona neće moći da spreči dvojac da napusti Blaugranu!

Dejvid Bekam ulazi u MLS ligu s Majamijem i želi za premijernu sezonu dovesti neke od najvećih fudbalskih zvezda.

Inter Majami debitovaće u MLS-u sledeće godine, a iz Katalonije dolaze vesti da Bekam planira dovesti dvojac iz Barselone.

Katalonski radio javlja da je Bekam već kontaktirao Mesija i ljude oko njega.

"Ponuda je brutalna", otkrivaju Katalonci i dodaju da Mesi u ugovoru s Barselonom ima klauzulu prema kojoj bez odštete može otići izvan Evrope.

Mundo Deportivo piše da ponudu ima iz Majamija ima i Luis Suarez. Urugvajski napadač ugovor s Barselonom ima do 2021. godine i španski prvak mu planira ponuditi ugovor na još jednu godinu, a to bi Suarezu moglo biti premalo jer Bekamova ponuda je četverogodišnji ugovor prema kojem bi Suarez zarađivao ogroman novac do 36. godine.

Bekam se nada kako će dovesti i Mesija i Suareza, a upravo je njihovo prijateljstvo jedan od razloga zašto slavni Englez veruje da ih može oteti Barseloni. Mesi i Suarez su najbolji prijatelji u svlačionici katalonskog kluba, komšije su, deca im idu zajedno u istu školu.

Inter Majami pola godine pre debija u MLS u ekipi ima samo trojicu fudbalera - Matíasa Pellegrinija , Juliána Carranzu i Christiana Makouna.

Index.hr/Teleks.info

Komentari