MESI TRAŽI DA MU DOVEDU MARTINEZA, NIJE ZADOVOLJAN GRIZMANOM! Barselona za napadača Intera nudi 120 miliona evra!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI TRAŽI DA MU DOVEDU MARTINEZA, NIJE ZADOVOLJAN GRIZMANOM! Barselona za napadača Intera nudi 120 miliona evra!

Mediji u Španiji i Argentini javljaju da je Barselona ozbiljno zagrizla za napadača Intera Lautara Martineza. Kataloncima se žuri, ostali su bez Urugvajca Luisa Suaraza do kraja sezone. Protiv Valensije se videlo da je napad jalov, da Lionel Mesi nema s kim da igra. Antoan Grizman nije ispunio očelkivanja, a izbor je pao na “gaučosa”.

Lionel Mesi je i letos agitovao na upravu da dovede zemljaka, posle bezuspešnih pregovora oko povratka Nejmara na Nou Kamp. Barsa je spremna da ponudi Interu 120.000.000 evra, kao i Čielanca Artura Vidala, veliku želju trenera “neroazura” Antonija Kontea.

Inter je ove zime veoma aktivan. Doveo je iz Engleske Kristijana Eriksena iz Totenehema i Ešlija Janga iz Mančester junajteda, a zamena za Martineza trebalo bi da bude iskusni Francuz Olivije Žiru, koji je u drugom planu u Čelsiju. Očekuje se da se oporavi od povrede i Čileanac Aleksis Sančez.

Martinez ove sezone čini pakleni napadački tandem milanskog kluba sa Romeluom Lukakuom. Argentinac je postigao 10 golova u Seriji A ove sezone. Ima samo 22 godine i budućnost je pred njim.

Barselona je letos dovela Grizmana iz Atletika za 120.000.000 evra, a pre toga su se “okliznuli”, davali veliki novac za promašaje. Felipe Kutinju je koštao 160.000.000 evra, a Osman Dembele skoro 100.000.000, a Martinez je očigledno neophodan u borbu za trofeje ovog proleća

Do kraja prelaznog roka u Evropi ostalo je još manje od nedelju dana.

Maxbetsport

Komentari