MESI U BARSU DOVODI NOVOG ARGENTINSKOG PRIJATELJA, GRIZMANU SU VRATA ZATVORENA: Transfer je 120 miliona evra!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • MESI U BARSU DOVODI NOVOG ARGENTINSKOG PRIJATELJA, GRIZMANU SU VRATA ZATVORENA: Transfer je 120 miliona evra!

Barselona odustaje od Antoana Grizmana i dovodi novog Messijevog prijatelja iz Argentine u transferu vrednom 120 miliona evra.

Barselona već neko vreme pokušava da u svoje redove dovede fudbalera Juventusa Paula Dibalu, ali to se prethodnih godina nije dogodilo jer se tome protivio niko drugi do Lionel Mesi!

Ipak, muke Argentinaca na Kopa Amerika i “oružana pljačka” u meču protiv Brazila izgleda da su pomirile Dibalu i Mesija i sada više ništa ne stoji na putu ovom transferu.

To znači i da Barsa odustaje od Francuza Antoana Grizmana. Prelazak Dibale u Barsu, koštaće Katalonce oko 120 miliona evra.

Inače, prema pisanju španjolskih medija, Mesi je pred dvogodišnjom suzpenzijom koju bi mu mogao izreći CONMEBOL zbog kritika upućenih na njihov račun posle meča sa Brazilom. To znači da bi jedan od najboljih fudbalera svih vremena mogao propustiti kvalifikacije za SP 2022. godine i Copa Americu u Argentini iduće godine.

Dok čeka kaznu CONMEBOL Mesi se okrenuo Barseloni, kad već s Argentinom ne može baš ništa osvojiti. S Barsom želi nastaviti dominirati evropskim fudbalom, a kao važan šraf u toj priči sada je I Dibala!

Eto šta jedna sudijska nepravda može napraviti.

100%.HR


Komentari