MIHA DIGAO ITALIJU NA NOGE, SINIŠI HOĆE DA UZMU TITULU POČASNOG GRAĐANINA BOLONJE! Neki mu ne mogu oprostiti podršku Salviniju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA DIGAO ITALIJU NA NOGE, SINIŠI HOĆE DA UZMU TITULU POČASNOG GRAĐANINA BOLONJE! Neki mu ne mogu oprostiti podršku Salviniju!

Fudbaleri Bolonje savladali su SPAL na gostovanju u 20. kolu Serije "A", ali se na "Čizmi" više govori o novom udarcu na trenera ovog kluba Siniši Mihajloviću.

Srpskog stručnjaka, koji se leči od teškog oblika leukemije, nedavno su protivnici lidera Lige severa Matea Salvinija napali Mihajlovića zbog podrške koju je uputio njemu na predstojećim regionalnim izborima, a sada je stigao novi napad na trenera Bolonje preko medija.

Opštinska odbornica Amelija Fraskalori iz Bolonje, apelovala je ovog puta da se Mihi oduzme titula počasnog građanina, koju je proslavljeni as dobio u decembru 2019. godine.

Kao što je to bio slučaj i pre nekoliko dana, Mateo Salvini je ekspresno reagovao na napade koje Siniša dobija, i najavio podršku prijatelju kome je pomogao kada mu je to bilo najvažnije u životu.

SD

Komentari