MIHA JE OD NJEGA NAPRAVIO ZVER, SADA JUVENTUS ŽELI DA GA VRATI PO SVAKU CENU! Orsolini napravio potez karijere kad je došao kod Srbina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA JE OD NJEGA NAPRAVIO ZVER, SADA JUVENTUS ŽELI DA GA VRATI PO SVAKU CENU! Orsolini napravio potez karijere kad je došao kod Srbina!

Juventus iduće leto planira vratiti krilnog napadača Rikarda Orsolinija koji trenutno nosi dres Bolonje.

Stara dama je letos prodala 23-godišnjaka za 15 miliona evra, ali je u ugovor unela klauzulu prema kojoj ga može u bilo kojem trenutku vratiti ako pošalje dostatnu ponudu.

Italijanski novinar Alfredo Pedulla piše da je Juve impresioniran Orsolinijevom sezonom u Bolonji, gde ga je preporodio srpski stručnjak Siniša Mihajlović te da ga sada želi vratiti u Torino. Orsolini je pod Mihajlovićem dočekao i premijerni poziv u reprezentaciju Italije, za koju je debitirao i postigao prvi pogodak.

Juve Orsolinija može vratiti za fiksnu cenu od 22 miliona evra ili ga pustiti Bolonji još godinu dana i dovesti ga za 30 miliona evra.

Isti izvor navodi da će torinski klub napraviti sve da Orsolinija vrati već iduće leto i to za cifru od oko 25 miliona evra.

23-godišnjak je za Bolonju ove sezone skupio 22 prvenstvena nastupa, postigao je šest golova i dodao pet asistencija.

Sport.ba

Komentari