MIHA “POBEGAO” IZ BOLNICE, VODIO BOLONJU PROTIV ROME! Njegovi fudbaleri mu se odužili vrhunskom igrom i pobedom usred Rima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA “POBEGAO” IZ BOLNICE, VODIO BOLONJU PROTIV ROME! Njegovi fudbaleri mu se odužili vrhunskom igrom i pobedom usred Rima!

Siniša Mihajlović direktno iz bolnice došao je u Rim da vodi ekipu Bolonje na gostovanju protiv Rome. Fudbaleri su mu to sjajno uzvratili pošto su savladali Romu na Olimpiku sa 3:2 (2:1) u premijernom meču 23. kola Serije A.

Samo par sati nakon što je napustio bolnicu u kojoj je završio antivirusnu terapiju Siniša se priključio ekipi Bolonje na Olimpiku.

Na terenu se pre početka meča pozdravio sa Aleksandrom Kolarovim i trenerom Rome Paulom Fonsekom.

Siniša je ponovo na mestu koje mu pripada, kraj aut linije, i to na terenu na kome je ostavio trag kao fudbaler, nastupao je za oba gradska rivala za Lacio i za Romu.

Ekipa Bolonje trenutno zauzima šesto mesto na tabeli sa 33 sakupljena boda. Roma je peta sa 39 bodova.

Bolonja je, ako to nekog uopšte i interesuje, povela u 16. minutu preko Orsolinija. Roma je do izjednačenja došla 22. minutu autogolom Densvila. Radost domaćina trajala je samo četiri minuta. Barov u 26. minutu ponovo doneo prednost gostima.

Barov je svojim drugim golom na meču u 51. minutu povećao prednost Bolonje. Konačan rezultat postavio je Mkitarijan u 72. minutu.

Do kraja susreta Roma je pokušala da stigne do preokreta, međutim svi prilazi golu Bolonje su bili zatvoreni.

RTS/Teleks.info

Komentari