MIHA SMENIO ANČELOTIJA, SRBIN SE VRATIO NA KLUPU BOLONJE I ODMAH ZATRESAO ITALIJU! Neverica na San Paolu, Napoli u kanalu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MIHA SMENIO ANČELOTIJA, SRBIN SE VRATIO NA KLUPU BOLONJE I ODMAH ZATRESAO ITALIJU! Neverica na San Paolu, Napoli u kanalu!

Ne piše se dobro Karlu Anćelotiju. Gazda Aurelio De Laurentis već dugo razmišlja o smeni trenera. Ove nedelje je dobio još jedan povod: Napoli – Bolonja 1:2 (1:0).

Na poluvremenu je izgledalo da će Napolitanci da prekinu seriju mečeva bez pobede koja traje još od 19. oktobra. Veteran Fernando Ljorente je trećim golom u sezoni uneo mir na terenu, ali i na tribinama.

Međutim, Siniša Mihajlović i njegovi momci su se pobrinuli da mir ne traje dugo. Već u 58. minutu Andreas Skov Olsen je izjednačio. Danac se, kao i Ljorente, našao u pravo vreme na pravom mestu.

Nije to bilo sve. Potpuni šok na San Paolu viđen je u 80. minutu. Bila je to sjajna akcija gostujućeg tima. Nikola Sansone je vešto izbegao ofsajd i lako rešio situauciju jedan na jedan sa Ospinom.

Ljorente je još jednom pogodio mrežu u nadoknadi. Sudija je u prvi mah priznao pogodak, ali je VAR odradio svoje. Španac je bio u ofsajdu. Pritom je napravio i faul u napadu…

Baš u Napulju, Bolonja je slavila posle tri poraza i remija sa Parmom u prošlom kolu. Da li je Mihajlović “smenio” Anćelotija?

Maxbetsport

Komentari