MILAN, FJORENTINA I NJUKASL ZARATILI ZA POKETINA! Argentinac traži najmanje 10 miliona evra po sezoni, PA KO PLATI NJIHOV JE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILAN, FJORENTINA I NJUKASL ZARATILI ZA POKETINA! Argentinac traži najmanje 10 miliona evra po sezoni, PA KO PLATI NJIHOV JE!

Bivši strateg Totenhema Mauricio Poketino poručio je da je spreman za novi trenerski posao.

Engleski tabloidi Poketina povezuju s preuzimanjem Njukasla, dok ga dobar deo italijanskih medija seli na klupu Milana, a postoje priče i o pozivu Fiorentine.

- Volim London, ali otvoren sam i za druge opcije. Videćemo šta će se dogoditi. Spreman sam za sve, baš kao i moj stručni štab. Puno smo naučili tokom rada u Espanjolu, Sautemptonu i Totenhemu, tako da možemo dosta toga da ponudimo, rekao je Argentinac.

Njukasl je svakako primamljiva opcija s obzirom na to da na čelo kluba dolazi saudijski milijarder. Na Ostrvu tvrde da princ Mohamed Bin Salman želi da Njukasl učini jednim od najjačih klubova u Premijer ligi.

S druge strane, AC Milan ponovno radi na novoj klupskoj filozofiji, a dolazak Ralfa Rangnika na kormilo kluba mogao bi da podstakne Poketina da se odluči za roso-nere.

Ne treba zaboraviti i Fiorentinu koja ima bogatog vlasnika Roka Kommisa. Sve su glasnije priče da Amerikanac italijanskih korena želi da učiniti „violu" jednim od najjačih italijanskih klubova i u narednim sezona osvoji 'scudetto'.

Konačno, sve je na Poketinu, a verovatno i u tome ko će mu ponuditi najviše novca. Šuška se da Argentinac traži više od 10 miliona evra po sezoni!

Sportska centrala

Komentari