MILIVOJEVIĆ IDE U VALENSIJU, KRISTAL PALAS MU NEĆE PRAVITI PROBLEME! Vreme je da se Premijer liga zameni Primerom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILIVOJEVIĆ IDE U VALENSIJU, KRISTAL PALAS MU NEĆE PRAVITI PROBLEME! Vreme je da se Premijer liga zameni Primerom!

Luka Milivojević bi mogao da napusti Kristal Palas do kraja prelaznog roka. Španski novinar Ektor Gomez, koji pomno prati dešavanja u Valensiji, otkriva da je Luka Milivojević na listi želja trenera Havijera Bordalasa.

Valensija pokušava da se pojača na sve načine do kraja prelaznog roka, a naročito u veznom redu. Na listi nije samo Milivojević, pošto je tu i Romin Dijavara na koga Žoze Murinjo ne računa, a pominje se i Seltin Okaj Jokuslu.

Milivojević bi mogao da ima prednost jer je jeftiniji i mogao bi za malo novca da bude dobro pojačanje za Bordalasov sistem 4-4-2.

Milivojević više nije nezamenjiv u Palasu kao nekada, ove sezone odigrao je tek 11 utakmica i to uglavnom sa klupe, pa nije isključeno da ode.

Valensija je još kako primamljiva destinacija, u pitanju je španski velikan koji je u padu poslednjih godina, ali je sa novim trenerom na pravom putu. Valensija se prošle sezone skoro pa borila za opstanak, sada je 10. na tabeli, ali veoma blizu borbe za Ligu Evrope.

Osim Milivojevića, Valensija će pokušati da dovede i Brajana Hila iz Totenhema, na pozajmicu, naročito ako dođe Adama Traore, Antonio Konte bi mogao da mu otvori vrata prema povratku u domovinu.

Deluje da bi Valensija mogla da skocka zanimljivu ekipu do 31. januara...

Sportske

Komentari