MITROGOL: VREDIM VIŠE OD 50.000.000 FUNTI - danas svaki igrač koji zabije dva gola vredi 50 miliona, JA SAM DAO 21!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MITROGOL: VREDIM VIŠE OD 50.000.000 FUNTI - danas svaki igrač koji zabije dva gola vredi 50 miliona, JA SAM DAO 21!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ljubimac je fudbalskih znalaca u Engleskoj. Igrač Fulama interesantan je i svojom pojavom i svojim delima, i publici i novinarima. Dobronameran je u razgovorima za medije, ali nije uvek voljan da otvori dušu. Sada je napravio izuzetak za "Dejli mejl" kojem je čakotkrio i detalje iz privatnog života.

"Nadam se da vredim više od 50.000.000 funti koje se pominju. Danas, svaki igrač koji postigne dva gola vredi 50 miliona funti. Ja sam, kao što vidite postigao, 21 gol", rekao je na početku razgovora Aleksandar Mitorvić, vrlo realan svojih kvaliteta.

Ovog, i dalje mladog, fudbalera je očinstvo promenilo. Sazreo je i uozbiljio se, kontrola u ponašanju mu je postala jača strana

"Vidite, smirio sam se i sazreo. Kada sam došao u Njukasl bio sam dečak. Sada sam porodičan čovek. Od kada imam kćerkupostao sam mekši. Ali ona je jako teška. Ako ne dobije ono što želi možeda vas udari. Čini mi se da je agresivna na mene. Verujem da sada mogu da izbrojim do osam, ponekad i devet. Sumnjam da ću ikada moći da izborijim do deset", priznao je Mitrović.

Aleksandar je odrastao i počeo da igra šah, što dolazi sa koncentracijom.

"Obožavam da igram šah. Moj otac je u toj drevnoj igri bio šampion, jedan od najboljih igrača u zemlji. Mogao je da igra šah i da ne gleda u tablu. Imao je debelu knjigu sa svim kombinacijama. Znao je da predviđa poteze. Nikada nisam igrao protiv njega, previše je dobar. Skoro svako veče, pre spavanja, igram šah sa suprugom ili na nekoj od društvenih mreža. Sviđa mi se. Samo vi i vaš um, pokušavate da predvidite stvari", iskren je Mitrović.

Novosti.rs

Komentari