MITROGOL ZALUDEO ENGLESKU, HOĆE GA POLA PREMIJER LIGE – TOTENHEM, EVERTON, ASTON VILA… U trku za Srbinom se uključio i Šefild!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MITROGOL ZALUDEO ENGLESKU, HOĆE GA POLA PREMIJER LIGE – TOTENHEM, EVERTON, ASTON VILA… U trku za Srbinom se uključio i Šefild!

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović gotovo sigurno igrati u najjačem takmičenju na ostrvu. Pogotovo, ako se Fulam ne vrati ove sezone u Premijer ligu!

Za napadač tima sa Krejven Kotidža odavno su zainteresovani Totenhem, Everton, Brajton i Aston Vila, a sada se u trku za najboljim strelcem Fulama uključio i Šefild junajted.

Mitrogol je u dosadašnjem delu sezone, na 29 mečeva postigao 34 gola, što je privuklo pažnju velikog broja klubova, pa se Kotidžerima daju minimalne šanse da ga na leto zadrže.

Šefild junajted trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Premijer lige, sa samo dva boda manje od pozicije koja vodi u Ligu šampiona (peto mesto zbog suspenzije Mančester sitija), ali crveno-beli imaju i utakmicu manje od ostalih ekipa koje konkurišu za ulazak u najelitnije evropsko takmičenje.

SD

Komentari