MURINJO ČEKA POZIV REALA, ZIDAN PRED SMENOM! Loši rezultati na pripremama, a onda remi protiv Valjadolida Perezu prelili čašu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO ČEKA POZIV REALA, ZIDAN PRED SMENOM! Loši rezultati na pripremama, a onda remi protiv Valjadolida Perezu prelili čašu!

Pozicija trenera Real Madrida Zinedina Zidana uzdrmana je lošim rezultatima u pripremnom periodu i remijem protiv Valjadolida (1:1), zbog čega se već spekuliše da bi mogao da ga nasledi Žoze Murinjo. Portugalac, koga veoma ceni Perez, slobodan je od prošlog decembra kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu i čeka "mig" iz Reala, ukoliko Zidan ne razmrda tim.

Kako piše španski list AS, Zidan se nalazi pod pritiskom jer je prvi čovek Florentino Perez uložio više od 300 miliona evra u pojačanja i traži odmah ubedljiviju igru i napad na sve trofeje.

Na sve to ni loš završetak prošle sezone ne ide u korist legendarnom Francuzu, što sve iz drugog plana prati Murinjo koji je bio na klupi Reala od 2010. do 2012. godine.

Murinjo je, malo pre odlaska iz Madrida, osvojio pretposlednju titulu kraljevskog kluba i više puta izrazio je želju da vodi ekipu na najvišem mogućem nivou, zbog čega je odbio ponude iz Kine, Benfike, Seltika...

Portugalac, koga veoma ceni Perez, slobodan je od prošlog decembra kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu i čeka "mig" iz Reala, ukoliko Zidan ne razmrda tim.

Teleks.info/Tanjug

Komentari