MURINJO PRELOMIO, HOĆE SERGEJA I ALBANCA! ONI ĆE MU BITI KIČMA NOVOG TOTENHEMA! Posebni sprema Pevce za narednu sezonu!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • MURINJO PRELOMIO, HOĆE SERGEJA I ALBANCA! ONI ĆE MU BITI KIČMA NOVOG TOTENHEMA! Posebni sprema Pevce za narednu sezonu!

Žoze Murinjo pokušava da promeni Totenhem za narednu sezonu. Portugalcu su potrebni po novi golman, štoper, vezista, i još jedan napadač uz Harija Kejna.

Naime, Murinjo će pokušati da prodajama prekobrojnih poveća novac za prelazni rok, kako bi uspeo da ojača konkurenciju, ali eventualno dovede fudbalera koji bi pokrenuo stvari na sredini terena. Do sada su pominjani igrači druge klase, jer novca nema dovoljno, ali se sada ustremio na dvojac Lacija.

Posebni želi golmana Strakošu, albanskog reprezentativca i fudbalera koji već nekoliko sezona brani odlično i već je sakupio više od 100 nastupa u Seriji A. Golman Rimljana bi bio naslednik Ljorisa, a Portugalac je zainteresovan i za Sergeja Milinković-Savića. Neka procena medija u Italiji je da će posle svega što se desilo i pored plasmana u Ligu šampiona, ali i eventualne titule Lacija, Lotito morati da prodaje, da će Italijani smanjiti troškove i cene igrača pasti, pa bi eventualno Totenhem mogao da se okoristi. Ali, to je malo verovatno, za ovaj tandem nebesko-plavih potrebno je stotinak miliona koje menadžer Totenhema neće dobiti bez Lige šampiona.

U svakom slučaju, uz pomenute Sabicera iz Lajpciga, pokušaj da se dovede Vilijan, Jusef Atala, levi bek Noriča Džamal Luis, dvojac Totenhema je na spisku, kao i Militao iz Reala, ali pitanje je koliko je od ovih igrača realna ambicija...

SD

Komentari