MURINJO PREUZIMA TOTENHEM, BOMBA NA OSTRVU! Junajted bira Alegri ili Nagelsman, SOLSKJER JE VEĆ BIVŠI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MURINJO PREUZIMA TOTENHEM, BOMBA NA OSTRVU! Junajted bira Alegri ili Nagelsman, SOLSKJER JE VEĆ BIVŠI!

Uzbuna u Prmijer ligi, trener Totenhema Maurisio Poketino sve je bliže odluci da napusti Sparse, a kao zamena slovi Portugalac Žoze Murinjo!

Murinjo je, podsetimo, posle otkaza u Junajtedu poručio da se neće vraćati u Premijer ligu, ali poziv Totenhema teško bi odbio. Tim pre, jer je već prefugo bez posla, a ekipe koje bi mogčle da ostanu bez trenera u narednim nedeljama I mesecima nisu nivo koji “specijalni” zahteva!

Istovremeno, i Mančister Junajted po svoj prilici traži zamenu za Ole Gunara Solskjera. Na klupu “Crvenih đavola” bio je viđen Masaimo Alegri, ali on zahteva da preuzme Junajted već u narednih nekoliko dana, kako bi pokušao da spase sezonu. Posao u decembru, stavio je jasno do znanja čelnicima Mančistera, ga ne zanima!

Junajetd zato sperma alternative, a to je trener Red Bul Lajpciga Julijan Nagelsman. Mladi stručnjak je odlično vodio Hofenhajm, pisalo se dag a traži I Real Madrid pre nego je angažovao Zidana. Nagelsman nema problem da ekipu preuzme u decembru, tačnije u pauzi Bundes lige.

Teleks.info

Komentari