MURINJO REKAO DA BAJERNU, ALI IMA JEDAN USLOV - NIJE REČ O NOVCU! Arsen Venger je već bio viđen na klupi Bavarca, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO REKAO DA BAJERNU, ALI IMA JEDAN USLOV - NIJE REČ O NOVCU! Arsen Venger je već bio viđen na klupi Bavarca, ali...

Bajern stiže na Marakanu 26. novembra, ali još nije poznato ko će da bude glavnokomandujući. Posle smene Nika Kovača, nekako prirodno je u prvi plan došlo ime Žozea Murinja. Sredinom ove nedelje, Evropom se proširila vest da je prva želja Ulija Henesa i Karl-Hajnca Rumenigea Arsen Venger. Međutim, vrteška je ponovo stala na Portugalca.

Murinjo ne radi od razlaza sa Junajtedom koji je debelo naplatio (govori se o sumu između 22 i 25 miliona evra). Prema navodima nemačkih medija, Portugalac je čelnicima bavarskog kluba postavio samo jedan uslov. Nije reč o novcu, već o dužini trajanja ugovora. Žoze Murinjo želi da se obaveže do 2022 i navodno je spreman da već tokom reprezentativne pauze preuzme ekipu. To naravno znači da bi se pojavio na Marakani u meču pretposlednjeg kola Lige šampiona.

Portugalac je slavu počeo da stiče kao trener Porta, sa kojim je 2003. osvojio Ligu šampiona. Isto je učinio i sa Interom 2010, a vodio je i Čelsi u dva navrata, Real i Mančester junajted.

Maxbetsport

Komentari