MURINJO SE NE ŠALI, OD ROME PRAVI MAŠINU! Novi fudbaler vučice je Vajnaldum... ON, DIBALA I MATIĆ U SREDINI... MOŽE LI JAČE?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO SE NE ŠALI, OD ROME PRAVI MAŠINU! Novi fudbaler vučice je Vajnaldum... ON, DIBALA I MATIĆ U SREDINI... MOŽE LI JAČE?!

Fudbaler Pari Sen Žermena i holandski reprezentativac Žoržinjo Vajnaldum želi da nastavi karijeru u Romi, prenose italijanski mediji.

Trener "vučice" Žoze Morinjo želi da ojača igrački kadar uoči početka nove sezone, pošto su u Rim do sada stigli Nemanja Matić, Mile Svilar, Zeki Čelik i Paulo Dibala.

Italijanski mediji prenose danas da je Vajnaldum na pragu Rome, a transfer bi mogao uskoro da bude realizovan. Holanđanin je posle samo jedne sezone odlučio da napusti Pari Sen Žermen, pošto je sa čelnicima francuskog šampiona dogovorio rastanak.

Ostalo je samo da se utvrdi da li će bivši vezista Liverupla otići na pozajmicu ili će u pitanju biti otkup ugovora od strane drugog kluba. Navodi se da je u pregovore sa šampionom Francuske direktno uključen i predsednik Rome Dan Fridkin.

Vajnaldum (31) je u PSŽ stigao prošle godine iz Liverpula, a sa "svecima" ima ugovor do 2024. On je pre "crvenih" igrao za NJukasl, PSV i Fejenord.

Holandski fudbaler je prošle sezone u dresu "svetaca" odigrao 38 mečeva i postigao je tri gola.

Mediji

Komentari