NAPADAČ DINAMA HOĆE U REPREZENTACIJU SRBIJE! Superligi predložio hrvatski sistem takmičenja!

    foto: Printscreen twitter
    Podeli
  • NAPADAČ DINAMA HOĆE U REPREZENTACIJU SRBIJE! Superligi predložio hrvatski sistem takmičenja!

Komnen Andrić, fudbaler zagrebačkog Dinama, spreman je za nove izazove u dresu hrvatskog kluba, posle oporavka od povrede. Andrić je dugo pauzirao, nije imao priliku da konkuriše u Ligi šampiona, ali se sada sprema za povratak u srce napada.

Odigrao sam zadovoljavajuću polusezonu, s obzirom na to da sam tek stigao, ali doživeo sam povredu skočnog zgloba i onda sam se mučio mesec-dva. To je išlo neplanirano, mislili smo da je obična povreda, pa sam završio na operaciji u Barseloni. Ali to je iza mene, već sam u trenažnom procesu - rekao je za Sportnetwork Andrić, koji se nada šansi u reprezentaciji.

- Verujem u sebe, ako nastavim gde sam stao pre povrede, postoji mogućnost da zaigram za A reprezentaciju. Nadam se da to neko prati u Srbiji, što se tiče mojih igara, iako ne igram u svojoj zemlji.

Dinamo čeka paklena nedelja, posle derbija sa Hajdukom gostuju Dinamu.

- Sada nas čeka paklena nedelja, igramo derbi protiv Hajduk, trener dozvoljava da se priča isključivo o tom meču. Taj je najbitniji, da li je to Hajduk ili Siti, nebitno je ko je, samo je bitna prva utakmica. Ja verujem u momke po pitanju Lige šampiona, verujem i nadam se, sigurno da zajedništvom možemo dalje - dodaje Komnen, koji prati večite na međunarodnoj sceni.

- Pratim i Zvezdu, četvrtkom Partizan, srećan sam zbog naših klubova, Zvezda je pokazala da može da se nosi sa velikima, bez obzira na poslednja dva poraza. Partizan je kod kuće bio bolji od velikog Junajteda. Raduje me što fudbal u Srbiji ide uzlaznom putanjom.

Napravio je zanimljivo poređenje srpskog i hrvatskog fudbala, uz jedan predlog koji bi možda bio zanimljiv za Superligu

- U Hrvatskoj je infrastruktura bolja, nema blatnjavih terena, loših, svi su dobili hibridne, u svako doba godine je kvalitetna trava. To je osnovno u čemu je hrvatska liga ispred, druga stvar je što imate 10 klubova, mislim da je prednost jer igrate 4-kružno, četiri ekipe se konstantno bore, 4 puta se borite sa Rijekom i Hajdukom. Svake nedelje se dešavaju iznenađenja.

Komentari