NASTASIĆ U VALENSIJI, NA MESTAJI UBEĐENI DA JE SRPSKI ŠTOPER ONO ŠTO IM TREBA! Matija napušta Šalke, nije za njega cvajta!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NASTASIĆ U VALENSIJI, NA MESTAJI UBEĐENI DA JE SRPSKI ŠTOPER ONO ŠTO IM TREBA! Matija napušta Šalke, nije za njega cvajta!

Na naslovnoj strani jednog od najuticajnijih španskih sportskih medija našao se srpski fudbaler Matija Nastasić uz kojeg stoji naslov da je baš on "izabran". Kako se dalje navodi u tekstu, fudbaler koji trenutno brani boje, sada već drugoligaša, Šalkea ovog leta prelazi Mestalju iliti u redove španske Valensije.

Naime, iz uprave Slepih miševa navoda da su kontaktirali Matijinog dugogodišnjeg zastupnika Falija Ramadanija i da su počeli pregovore sa njim o uslovima pod kojima bi mogao da dobije povremenog srpskog reprezentativca.

Podsetimo, Nastasić u Šalkeu ima ugovor na još godinu dana ali je izvesno da će ostati u Gelzenkirhenu posle ispadanja Šalkea u Cvajtu.

Počinju poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo, a u sklopu njih Makedonija danas (18.00) igra protiv Slovenije, koja će propustiti EURO. Kvota na Makedonce je 2,55, na iks 3,10, a na Slovence 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Slovenija.

Niti se nemačkom klubu isplati da jednog od najplaćenijih igrača zadržava u ekipi za drugoligaško takmičenje kada se već planiraju drastična rezanja budžeta.

Valensiji je neophodan štoper sa iskustvom jer klub napuštaju Mangala i Dijakabi. Dok novi trener Bordalas traži iskusnog šopera koji nije spor, a siguran je na lopti i u građenju igre. Zbog toga je Nastasića, u minulim prelaznom roku, želeo i Seviljin direktor Monći.

Iako je Srbin imao problema sa povredama prethodnih godina, u Valensiji ne strepe od toga i veruju da će kod njih pronaći kontinuitet igara.

Ako potpiše za Valensiju, Nastasić bi mogao da bude jedan od retkih igrača u svetu fudbala koji je igrao za klubove iz četiri najjače lige Evrope. Pre Nemačke je igrao u Italiji (Fjorentina) i Engleskoj (Mančester Siti).

SD

Komentari