NEJMAR DONEO ODLUKU, OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Mada, kad je Brazilac u pitanju sve je… PONEDELJAK VEČE JE DAN “D”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEJMAR DONEO ODLUKU, OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Mada, kad je Brazilac u pitanju sve je… PONEDELJAK VEČE JE DAN “D”!

Sapunica o Nejmaru je izgleda konačno gotova. Barem se tako čini, mada ne smemo isključiti i iznenadni preokret. Jer s Brazilcem se nikad ne zna.

Svi važniji španski i francuski mediji pišu kako je Brazilac shvatio da od povratka u Barselonu neće biti ništa te je obavestio čelnike PSŽ da ostaje u klubu.

Nejmara su očito pregovori itekako razočarali, odnosno činjenica da se ne pomiču s mrtve tačke. Iako prelazni rok završava u ponedjeljak navečer, odluku je donio više od 48 sati pre njegova isteka. PSŽ je pretvrdo pregovarao, nije spuštao zahtev za odštetu sa 150 miliona i igrača vrednih još 70-ak, kako bi pokrio 222 miliona plaćena za Brazilca prije dve godine.

Barselona nije to mogla isplatiti, pogotovo zato što je većina igrača koje je bila spremna poslati u zamenu odbila transfer.

Dakako, nikoga ne bi trebalo iznenaditi ako se nekakvo čudo dogodi u poslednji tren, ali ako nije dosad, verovatno ni neće.

L'Equipe piše kako je Nejmar već obavestio porodicu da će još godinu dana živeti u Parizu, a njegovi su predstavnici o odluci obavestili klubove.

"Nejmar je bio jasan da želi otići, ali niko nema novca kojim bi ga platio", rekao je sportski direktor Parižana Leonardo u petak nakon pobede protiv Meca.

Ta je činjenica očigledno doprla i do Nejmara, koji je bio spreman odreći se 20 miliona kako bi "pogurao" transfer, ali sad se mora okrenuti izglađivanju odnosa u klubu koje je pokvario ovog leta kako mu poslednja sezona u Parizu ne bi bila neugodnija nego što će biti zbog same činjenice da ostaje.

Telels.info/Sport.ba

Komentari