NEJMAR POZVAO MESIJA U PARIZ: MORAMO DA IGRAMO ZAJEDNO SLEDEĆE SEZONE! Barsa mora da ga proda u januaru, na leto Leo ide bez obeštećja!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEJMAR POZVAO MESIJA U PARIZ: MORAMO DA IGRAMO ZAJEDNO SLEDEĆE SEZONE! Barsa mora da ga proda u januaru, na leto Leo ide bez obeštećja!

Brazilac Nejmar još jednom je istakao da bi voleo da narednu sezoni igra u timu sa Lionelom Mesijem i tako indirektno pozvao Argentinca da mu se pridruži u Pari Sen Žermenu.

Lionel Mesi će gotovo sigurno napustiti Barselonu na kraju ove sezone, a Pari Sen-Žermen je jedna od ekipa koja bi volela i htela da angažuje najboljeg fudbalera na svetu.

Parižani se uzdaju u pomoć svoj najboljeg igrača Nejmara, koji je nastupao sa Mesijem u Barseloni, a sada bi tandem ponovo mogao da seje strah fudbalskim terenima širom sveta u dresu "svetaca".

"Najviše bih voleo da igram ponovo sa Mesijem, da ponovo uživamo zajedno na terenu", rekao je Nejmar, posle sinoćne pobede PSŽ-a nad Mančester junajtedom.

"Može da igra na mojoj poziciji, nemam problem sa tim. Samo želim da igramo zajedno naredne sezone, moramo", rekao je Nejmar.

Mesi je hteo da napusti katalonski klub pre početka ove sezone, a li je bivši predsednik Žozep Marija Bartomeu potegao "fantomsku" klauzulu, prema kojoj Argentinčeva sloboda košta 700 miliona evra.

Mesi nije želeo da traži pravdu na sudu, ostao je u klubu, ali i pored promene uprave - mala je verovatnoća da će ostati na "Kamp Nou" naredne sezone.

Argentinac već od januara može da pregovara sa drugim timovima, a na kraju sezone trebalo bi da promeni sredinu kao slobodan igrač, tačnije bez obeštećenja.

RTS

Komentari