NEJMAR PREDUZEO DRASTIČNE MERE PROTIV PSŽ, Parižani dali ultimatum Barseloni! NAJVEĆA TRANSFER SAGA U ISTORIJI PRERASLA U PRAVI RAT!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEJMAR PREDUZEO DRASTIČNE MERE PROTIV PSŽ, Parižani dali ultimatum Barseloni! NAJVEĆA TRANSFER SAGA U ISTORIJI PRERASLA U PRAVI RAT!

Nejmar, sada je jasno, svim silama forsira odlazak iz PSŽ. Iako se činilo da je došlo do primirja, barem u toj meri da najskuplji fudbaler u istoriji odradi klupske pripreme u Kini, Brazilac je povukao drastične poteze.

Trenutno trenira sam, izoliran od saigrača, piše katalonski Sport. Ne želi igrati utakmice, otkako je PSŽ u Aziji, nije odigrao ni minute.

Verojatno ni neće jer i dalje zvoni ona njegova izjava od pre nekoliko nedelja kada je, navodno, u poverenju rekao prijatelju:

"Pre ću ostaviti fudbal nego ponovno zaigrati za PSŽ."

Brazilac silno želi nazad u Barselonu, no Katalonci nakon velikog transfera Antoana Grzmana nemaju potreban novac. Pokušavaju spustiti cenu, ipak je Nejmar plaćen 222 miliona evra pre dva leta.

Nude svoje igrače za razmenu, poput Kutinja i Rakitića, međutim, PSŽ zasad ne popušta.

Nejmar ne želi pristajati na ucene kluba i ne misli ispunjavati svoje obveze dok god mu se ne odobri transfer. Francuski prvak cilja na to da 27-godišnjeg Nejmara zadrži još ovu sezonu, no njemu to nije nimalo privlačna ideja.

PSŽ je navodno dao ultimatum Barseloni da do 10. Avgusta uplati 180 miliona evra. Ako to Španci ne učine, novih pregovora s njima neće biti.

Postoje još četiri opcije Nejmarovog odlaska.

Druga je ta da Brazilac ostane u PSŽ do kraja nove sezone i nakon toga ode po nižoj ceni. Napisali smo ranije: Nejmaru se to ne sviđa. Treća opcija je Barselonina ponuda, ali uz opciju posudbe Brazilca te plaćanja sledeće sezone za celi transfer. PSŽ, međutim, želi novac odmah.

U četvrtu opciju uključen je i Ivan Rakitić uz Kutinja. Dala bi Barselona i 40 miliona evra, no PSŽ to odbija. Peta je Barselonina trka s vremenom - prodala je Malkoma Zenitu za 40 miliona, morala bi ekspresno prodati Rakitića i Umtitija te tako skupiti novac za Nejmara.

Index.hr/Teleks.info

Komentari