NEJMAR TRENIRA ODVOJENO, Transfer nikad izgledniji, BARSA U PANICI, BRAZILCA ĆE IM OTETI JUVENTUS!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEJMAR TRENIRA ODVOJENO, Transfer nikad izgledniji, BARSA U PANICI, BRAZILCA ĆE IM OTETI JUVENTUS!

Fudbaler PSŽ Nejmar neće igrati protiv Intera, a kao razlog je navedena nedovoljna fizička pripremljenost. Navodno Brazilac još uvijek oseća posledice povrede u reprezentativnom dresu i nastavljati raditi prema individualnom programu.

Španski mediji, međutim, tvrde da je preko posrednika Barselona poručila Nejmaru da ne putuje sa PSŽ turneju kako bi smanjio cenu i nagovorio čelnike francuskog kluba da ga prodaju.

Nejmar je pognuo glavu i otputovao u Kinu s ekipom, ali ne zbog ultimatuma PSŽ, već zbog sponzora koji ne gledaju blagonaklono na sve što se događa poslednjih sedmica.

Brazilac čeka rasplet, a problem je što rešenje nije na vidiku. Barselona nema novac, a igrače koje nudi u sklopu transfera, PSŽ ne želi. Parižani su doveli već trojicu veznjaka, Koutinho nije opcija, a ni ostali ponuđeni igrači im nisu potrebni.

Katalonski mediji pišu da se Barsa boji Juventusa. Naime, sportski direktor talijanskog prvaka Fabio Paratici je u Engleskoj gde pregovora oko prodaje Perina, Kansela, Kina, a moguće i Dibale.

Na Camp Nou strahuju da Juventus skuplja novac za Nejmara, koji za razliku od Katalonaca, ima dvojicu igrača koji zanimaju PSŽ – Dibali u Matuidi.

U Juventusu eruju da je transfer Nejmara isplativ jer bi dobili marketinšku mašinu u paru s Kristianom Ronaldom. Takođe, posao im olakšava italijanski zakon koji u januaru stupa na snagu, a radi se o smanjenju poreza na primanja veća od 600 hiljada evra.

To bi smanjilo troškove transfera, a s druge strane italijanski prvak bi u svojim redovima imao dva najatraktivnija, uz Messija, igrača na svetu.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari