NEJMARU PRETI DRAKONSKA KAZNA, ZAVRŠIO JE SA IGRANJEM?! Neviđeni rasistički skandal potresa Ligu 1, BRAZILAC U GLAVNOJ ULOZI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEJMARU PRETI DRAKONSKA KAZNA, ZAVRŠIO JE SA IGRANJEM?! Neviđeni rasistički skandal potresa Ligu 1, BRAZILAC U GLAVNOJ ULOZI!

Neviđeni rasistički skandal potresa Ligu 1 ove nedelje. Naime, pokrenuta je opsežna istraga, čiji bi epilog mogao na kraju da bude koban po najskupljeg fudbalera sveta Nejmara.

Podsetimo, Brazilac je po završetku velikog derbija francuskog fudbala, između PSŽ-a i Olimpika iz Marselja, u kome je zaradio isključenje, rekao da ga je protivnički igrač Alvaro Gonzales vređao na rasnoj osnovi i nazvao "majmunskim k...... sinom".

Otišlo se do te granice da su francuski mediji angažovali profesionalne čitače sa usana, koji su potvrdili tvrdnje prve zvezde Svetaca.

U velikom problemu se sada našao Nejmar, obzirom da su isplivali snimci koji navodno pokazuju da je fudbaler PSŽ-a nazvao Gonzalesa "j..... p.....", tokom izlaska sa terena.

Iz tabora omraženog rivala Olimpika kategorično tvrde da je Brazilac na rasnoj osnovi vređao i Japanca Hirokija Sakaija, kao i da ga je tokom meča nazvao "kinesko g...".

Budući da su u Francuskoj kazne za ovakve psovke i vređanja žestoke, a ukoliko se dokažu, Nejmar bi mogao da bude suspendovan čak 10 mečeva, odnosno, završi sa igranjem do kraja ove godine.

Inače, čelnici Lige 1 su pre nekoliko dana izrekli kazne za incident, u kojima je Brazilac prošao bolje nego što je očekivao.

SD


Komentari