NEMANJA JE VEĆ BIO AUT, A ONDA SOLSKJERU REKAO SVE U LICE! Sada je neizostavan deo ekipe Crvenih đavola, I POGBA SE DIVI MATIĆU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEMANJA JE VEĆ BIO AUT, A ONDA SOLSKJERU REKAO SVE U LICE! Sada je neizostavan deo ekipe Crvenih đavola, I POGBA SE DIVI MATIĆU!

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić nalazio se pre nekoliko meseci pred odlaskom iz Mančester Junajteda. Vezista Crvenih đavola je tada zatražio razgovor sa menadžerom Oleom Gunarom Solskjerom, posle koga se sve promenilo.

Naime, Ubljanin je u nastavku sezone postao neizostavan deo Junajtedove startne jedanaestorice, što je priznao francuski reprezentativac Pol Pogba.

- Nemanja je mentor ove ekipe - rekao je Pogba, najskuplji igrač u istoriji Mančester Junajteda, a potom nastavio:

- To je igrač koji nam daje ravnotežu, gura me da napredujem, usmerava me tokom utakmice i daje savjete šta da radim. Odličan je, saveti su mu sjajni, osvojio je svašta, iskusan je, ali uvijek želi još više. Trenira naporno, veliki je profesionalac i on je netko ko je jako potreban našoj ekipi. Jedan je od najzaslužnijih za poslednje rezultate kluba, neverovatno ga je imati kao saigrača - istakao je Pol Pogba.

SD

Komentari