NI POGBA, NI MBAPE, ZIDANOV PRIORITET JE DAJO UPAMEKANE! Ima 21 godinu, igra bez greške i poslaće u penziju legendarnog Ramosa!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NI POGBA, NI MBAPE, ZIDANOV PRIORITET JE DAJO UPAMEKANE! Ima 21 godinu, igra bez greške i poslaće u penziju legendarnog Ramosa!

Planetarno atraktivne mete Real Madrida su odavno poznate. To su Pol Pogba i Kilijan Mbape, koji bi trebalo da obori svetski transfer rekord, i dalje u vlasništvu Nejmara, koga je PSŽ Barseloni platio 222 miliona evra. Dok traje pauza, trener “kraljevskog kluba” Zinedin Zidan se trudi da razmišlja racionalno i zato je klupskim operativcima dao nalog za realniji transfer u odnosu na pomenute zvezde.

To je Dajo Upamekane, široj javnoszi nedovoljno poznat fudbaler, ali sjajni štoper Lajpciga. Reč je o 21-godišnjem Francuzu, koga u Realu vide kao idealnu dopunu za Serhija Ramosa i Rafaela Varana.

– Kada sam bio dečak, sanjao sam da igram za Real Madrid, Barselonu ili Mančester junajted. Da biste došli do tog nivoa, morate mnogo da radite i nadam se da ću da nastaim tim putem. Varan mi je idol – rekao je Upamekano.

Mladi Francuz je profesionalni fudbal počeo da igra u Austriji, u Lifringu. Nastavio je u Salcburgu, a u januaru 2017. prešao u “bratski” Lajpcig, jer je vlasnik oba kluba kompanija za proizvodnju energetskih napitaka. Igrao je za sve francuske mlađe kategorije, ali još nije debitovao za najjači tim

Maxbetsport

Komentari