NJUKASL KRENUO ŽESTOKO, ALEGRI JE NOVI TRENER, STIŽU I KAVANI, MARTENS, VILIJAN, VIDAL… Saudijski princ uvodi novi poredak u PL!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • NJUKASL KRENUO ŽESTOKO, ALEGRI JE NOVI TRENER, STIŽU I KAVANI, MARTENS, VILIJAN, VIDAL… Saudijski princ uvodi novi poredak u PL!

Dolazak prebogatog šeika na mesto novog gazde Njukasla, najavio je kompletnu reorganizaciju na "Sent Džejms parku".

Iako se na početku tvrdilo da je položaj Stiva Brusa stabilan, kao i da će dobiti oko 200.000.000 evra za kupovinu u letnjem prelaznom roku, engleski mediji tvrde da bi Svrake u naredno prvenstvo ušle sa novim menadžerom.

Naime, na ostrvu se sve češće čuju glasine da bi Masimilijano Alegri u novom šampionatu predvodio crno-bele sa klupe, a sa trofejnim stručnjakom koji je slobodan od odlaska iz Juventusa, stigle bi i dve velike zvezde.

Prvi "pikovi" Svraka su napadači Edinson Kavani (PSŽ) i Dirs Mertens iz Napolija. Obojica golgetera su afirmaciju stekli u klubu iz Napolja i važe za ubojite strelce.

Na kraju sezone im ističu ugovori sa Francuzima i Italijanima, pa nema sumnje da ponudu Šeika neće moći lako da odbiju. Istovremeno, Alegri je ubeđen da će sa pomenutim tandemom osvojiti jedno od prva četiri mesta i plasirati se u Ligu šampiona.

Spisak potencijalnih pojačanja čini i Arturo Vidal iz Barselone, kome su dani na Kamp Nou Odbrojani. I Čileanac je ostavio dubok trag u Italiji, igrajući za Staru damu.

Poslednji na listi koga bi Svrake želele u timu je Vilijan Borges, Brazilcu kao i Kavaniju, odnosno, Mertensu, na kraju ove sezone ističe ugovor s Čelsijem i najavio je siguran odlazak sa Stamford Bridža

SD

Komentari