OVAJ ČOVEK JE IZDAO MIHAJLOVIĆA! Zarad tiraža uništio 20 godina prijateljstva!

    foto: Printscreen Youtube
    Podeli
  • OVAJ ČOVEK JE IZDAO MIHAJLOVIĆA! Zarad tiraža uništio 20 godina prijateljstva!

Naslovna strana lista ''Korijere delo sport'', na kojoj je pisalo da je Siniša Mihajlović bolestan i da mora da završi karijeru, i te kako je pogodila proslavljenog srpskog fudbalera i trenera!

Pre svega zbog činjenice da je Mihajlović na konferenciji za medije sam hteo da otkrije pravu istinu i da kaže da boluje od leukemije.

Zato i ne čudi što se oseća izdanim i prevarenim od strane urednika pomenutog lista Ivana Zazaronija s kojim je prijatelj bio 20 godina.

- Želeo sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome, prodao je 200 komada novina više nego inače. Ali je uništio i prijateljstvo koje je trajalo 20 godina - rekao je Mihajlović.

Međutim, vrlo brzo se oglasio i Zazaroni koji je pokušao da objasni svoj potez.

- Objavio sam to kao novinar, a ne kao Sinišin prijatelj. Ali danas to ne bih ponovio - rekao je Zazaroni i dodao:

- Nisam izneverio poverenje Siniše s kojim se nisam čuo više od mesec dana. U petak sam nekoliko puta pokušao da stupim u kontakt s njim. Tekst sam objavio nakon što sam sa sigurnošću znao za njegovu bolest. Ali to su znali svi novinari, kao što su znali da je to razlog za sazivanje konferencije.

- Napisao sam samo 20 redova podrške Siniši, bez da sam spomenuo o kojoj bolesti se radi. Portparol Bolonje je tražio da to ne objavljujem, a odgovorio sam mu da ću to otkucati uz dužnu diskreciju i poštovanje privatnosti. Objavio sam tekst kako bi na taj način, kao novinar, na sav glas dao podršku prijatelju. Nakon svega, nikada to ne bih ponovio. Ali sada je samo bitno da Siniša što pre ozdravi.

Teleks.info

Komentari