OVO EVROPA NE PAMTI, IKARDI, MORATA, RONALDO, MBPE... Svi su uključeni u najluđi domino efekat! FUDBAL POSLE OVOG VIŠE...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • OVO EVROPA NE PAMTI, IKARDI, MORATA, RONALDO, MBPE... Svi su uključeni u najluđi domino efekat! FUDBAL POSLE OVOG VIŠE...

Najluđi domino efekat - Ronaldo, Mbape, Morata, Ikardi, ko će gde i kako?! Slika Vande Ikardi ponovo obišla svet, nema sumnje posle novih vesti prijaće navijačima Juventusa!

Izgleda da ćemo ovog leta gledati ludu razmenu napadača.

Ključ drže Mauro Ikardi i Kilijan Mbape, a plan je sledeći - ako Mbape ne obnovi ugovor sa Parižanima i odluči da ode, PSŽ će pokušati da dovede Kristijana Ronalda iz Juventusa.

Portugalac ulazi u poslednju godinu ugovora, Juventus ne može da dozvoli da ode besplatno, a niti da izdrži platu do juna 2022. PSŽ se nameće kao realna opcija ako ode Mbape, ali u tom slučaju će otići i Mauro Ikardi i to najverovatnije u Juventus.

Ikardi ima ogromnu platu od 10 miliona evra, što je previše za igrača u drugom planu. Argentinac je letos plaćen 50 miliona evra, ni Poketino nema preterano poverenja u njega i mogao bi da ga proda kako bi priuštio Ronaldovu platu i oslobodio mesto u napadu. U tom slučaju bi u napadu Parižana igrali Nejmar, Ronaldo i Di Marija?!

Istovremeno, dolaskom Ikardija u Juventus, Alvaro Morata bi se vrlo verovatno vratio u Atletiko Madrid, o čemu se već spekulisalo pošto Španac nije ispunio očekivanja po povratku u Torino.

Ono što je posebno važno u svemu ovome je da se sve manje pominje Leo Mesi, koji se najviše povezivao sa Pari Sen Žermenom. Izgleda da kapiten ne želi da napusti svoju Barsu, a PSŽ onda mora da se okrene Ronaldu, kako bi zadržao Nejmara svojoj ekipi.

Čeka nas ludo leto, šta mislite - Mbape u Realu, Ronaldo u Pari Sen Žermenu, Ikardi u Juventusu, Morata opet u Atletiku.

Sportske.net

Komentari