OVO JE POTPUNO LUDILLO! BARSA "RAZBIJA" KASU ZA FUDBALERA OD 15 GODINA! Možda je on najveći talenat u svetu, ali - 45 MILIONA?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OVO JE POTPUNO LUDILLO! BARSA "RAZBIJA" KASU ZA FUDBALERA OD 15 GODINA! Možda je on najveći talenat u svetu, ali - 45 MILIONA?!

Barselona je u dugovima do guše i svesna je da samo pametnim investicijama može da se vrati na nekadašnji nivo, pa tako ne čudi da su prvi krenuli "u lov" na najtalentovanijeg fudbalera iz Brazila!

U pitanju je Endrik iz Palmeirasa, kome je samo 15 godina, a čija cena iz dana u dan samo raste. Privukao je pažnju već svih najvećih svetskih klubova, posebno remek-delom iz ove nedelje, ali čini se da je Barselona najviše zagrejana i već je spremila ponudu za njega.

Barselona je već sada spremna da im ponudi 45 miliona evra, ali u tri rate.

Mladi napadač, koji je postigao 172 gola na 175 utakmica u mlađim kategorijama Palmeirasa, posebno ih je oduševio na Kopinji, najvećem U20 turniru u Brazilu, pa su odmah signalizirali predsedniku Laporti da bi upravo Endrik mogao da bude rešenje za njihove nagomilane probleme.

Videćemo da li će njihova ponuda zadovoljiti Palmeiras pošto bi mogli i do više novca za njega u narednim godinama, ali ako im se žuri - postaće najskuplji 15-godišnjak ikada.

Barselona bi prvu ratu platila kada Endrik potpiše profesionalni ugovor sa Palmeirasom, drugi kad odigra prvu seniorsku utakmicu, a treću kada postane punoletan i stekne pravo da napusti Brazil i ode u Barselonu. Biće teško jer su ga u svojim redovima zamislili već Siti, Junajted, Liverpul, Real Madrid...

Mondo

Komentari