OVO NISU ČISTA POSLA! ŠPANSKI MEDIJI HVALE JOVIĆA - ODIGRAO JE NAJBOLJI MEČ U REALU! Luka ostaje - Zidan ima pet dana da preseče!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OVO NISU ČISTA POSLA! ŠPANSKI MEDIJI HVALE JOVIĆA - ODIGRAO JE NAJBOLJI MEČ U REALU! Luka ostaje - Zidan ima pet dana da preseče!

Iako Luka Jović još jednom nije uspeo da se upiše u listu strelaca u dresu Real Madrida, španska "Marka" ga je nahvalila posle utakmice sa Valjadolidom.

"Kraljevski klub" je slavio sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je igrač koji je zamenio upravo Jovića, Vinisijus Žunior.

Srpski reprezentativac je na terenu bio do 58 minuta i to je za novinare "Marke" bilo dovoljno da taj nastup ocene njegovim najboljim u dresu Reala.

"Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže", opisuje novinar "Marke" i nastavlja:

"Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Real Madridu", glasi komentar "Marke".

Da li će to biti dovoljno da ga Zidan zadrži u timu ili će ga poslati na pozajmicu, saznaćemo vrlo brzo.

Prelazni rok traje još samo pet dana.

Jović je u Realu od jula 2019. godine kada je plaćen 60.000.000 evra Ajntrahtu iz Frankfurta.

Mediji

Komentari