PANIKA U LIVERPULU, KLOP ODLAZI – PREUZIMA NEMAČKU! Na Enfildu ima samo još jedan izazov – TITULU PREMIJER LIGE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PANIKA U LIVERPULU, KLOP ODLAZI – PREUZIMA NEMAČKU! Na Enfildu ima samo još jedan izazov – TITULU PREMIJER LIGE!

Jirgen Klop u razgovoru za nemački Kiker dao naslutiti da bi nakon isteka ugovora mogao napustiti Anfield, što je izazvalo pravu pometnju na Enfildu.

Klop, podsetimo, ima važeći ugovor s Liverpulom do leta 2022.godine, ali sjajni nemački trener zasada odbija produžiti suradnju.

On je za nemački medijiporučio da mu se sada čini da nećže nastaviti u Liverpulu nakon 2022.

"Čini se da će tako biti. Ali tko može danas sa sigurnošću reći što će se dogoditi za tri godine? Ako vidim da ne mogu više, uzeću odmor i potom odlučiti što i kako dalje. Imam energije, ali ne želim tek tako raditi ovaj posao. Mogu ga ili raditi ili ne raditi. Velike su šanse da će moj nivo energije poslije te sezone pauze porasti i da ću opet moći raditi ono što volim i želim", izjavio je Klop za Kicker.

Britanski mediji pišu da je Liverpul u strahu i panici jer bi Klop mogao preuzeti Nemačku. Selektor “pancera” i dalje je Joakim Lev, ali čelni ljudi u savezu navodno već razmatraju opcije za njegovog naslednika.

Takvu ponudu, navode Britanci, Klop nikako ne bi mogao odbiti. Želja mu je i san voditi reprezentaciju vlastite države.

Klop je nedavno osvojio titulu najboljeg trenera 2019. godine, ima trofej Lige šampiona, a samo jedan izazov preostao mu je na Enfieldu. Titula Premijer lige!

Teleks.info/Sport.ba

Komentari