PANIKA U PSŽ, NEJMAR OPET POVREĐEN, NIJE POZNATO KOLIKO ĆE PAUZIRATI! Šta se dešava, ovo je već treća povreda Brazilca za godinu dana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PANIKA U PSŽ, NEJMAR OPET POVREĐEN, NIJE POZNATO KOLIKO ĆE PAUZIRATI! Šta se dešava, ovo je već treća povreda Brazilca za godinu dana!

Tek što se oporavio od teške povrede koju je zaradio na proleće Nejmar je pet u problemima. Brazil se u nedelju poslepodne sastao s Nigerijom u prijateljskoj utakmici, a zvezda PSŽ napustila je travnjak već u 12. minuti nakon što je dobio udarac u levo bedro.

Za sada nije poznata težina povrede, ali u PSŽ se nadaju da će biti spreman za nastavak Lige prvaka za desetak dana.

Brazilac je u junu slomio gležanj u utakmici protiv Hondurasa. Tada je u suzama napustio travnjak. Bio je svestan da će propustiti Kopu koju su Brazilci osvojili bez njega.

U januaru ove godine povredio se u utakmici šesnaestine finala francuskog Kupa u protiv Strazbura. Plakao je na putu prema svlačionici, a francuski lekari potvrdili su najgoru moguću dijagnozu te je mesecima bio izvan pogona. Lani je, takođe, zadobio težu povredu i to nekoliko meseci uoči Svetskog prvenstva.

Utakmice između Nigerije završila je 1:1, meč je odigran u Singapuru.

Sport.ba/Teleks.info



Komentari