PAVLOVIĆ VEĆ VIŠAK U MONAKU, A PLATILI SU GA 10 MILIONA! Hrvat Niko Kovač precrtao mladog Srbina tvrdi Footmercato!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PAVLOVIĆ VEĆ VIŠAK U MONAKU, A PLATILI SU GA 10 MILIONA! Hrvat Niko Kovač precrtao mladog Srbina tvrdi Footmercato!

Čak četvorica igrača mogla bi da napuste Monako ove zime, a među njima je i srpski internacionalac i štoper Strahinja Pavlović.

Momak koji je lani iz Partizana prodat klubu iz kneževine za 10 miliona evra navodno se nalazi na izlaznim vratima, jedva pola godine pošto je kroz njih došao u klub.

Pavlović je stigao u julu, jer je do kraja prošle sezone bio u Partizanu kao pozajmljen, ali se čini da će Monako nastaviti kadrovske rezove započete pre nekoliko meseci.

Sastav trenutno ima 27 igrača i još 10 iz akademije, a pošto je Pavlovića sa spiska precrtao Niko Kovač, on će sreću verovatno potražiti negde drugde.

Tako bar tvrdi “Footmercato”, pošto Kovač na konferenciji za medije nije najavio nikakve velike promnee.

Naprotiv, Kovač kaže da ne može da se menja sistem, mada je sedam primljenih golova u prethodnim mečevima bilo povod za Hrvata da razmisli i o petorici pozadi.

Jedan od ciljeva je bio da se sačuva samopouzdanje Vita Manonea, za koga je Kovač rekao da nije primao pogotke svojim greškama, već da odbrana “nudi protivnicima prilike da postiže golove”.

“Ako njega budemo bolje štitili, onda će po mom mišljenju lakše i braniti šuteve protivnika”, rekao je Kovač.

Zato “Footmercato” baš Pavlovića vidi kao čoveka koji ide na pozajmicu, tim pre što nije odigrao ni minut na zvaničnim mečevima za Monako, ali je odigrao četiri meča za Srbiju.

Nova.rs

Komentari