PEP NUDI BARSI 90 MILIONA ZA IGRAČA, KATALONCI SE SAMO NASMEJALI! Da sve bude interesantnije, on i nije u Ćavijevim planovima...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • PEP NUDI BARSI 90 MILIONA ZA IGRAČA, KATALONCI SE SAMO NASMEJALI! Da sve bude interesantnije, on i nije u Ćavijevim planovima...

Frenki de Jong nije na prodaju, ni po koju cenu, iako je Mančester Siti bio spreman na pregovore sa Barselonom.

Španski mediji su otkrili da je Siti bio spreman da ponudi čak 90 miliona evra za Holanđanina, ali da je Barsin stav ostao isti - De Jong je nedodriljiv.

Dolaskom Ćavija mnogi veruju da će De Jong konačno proraditi, ove sezone ga je stigao i umor, jer praktično dve godine igra bez pauze za reprezentaciju i Barsu, a nije imao nijednu povredu.

Madridski mediji su prvi počeli da pišu o njegovom odlasku, jer ima najveću tržišnu vrednost, ali ni De Jong ni Barsa ne žele rastanak.

Ipak, nemoguće je ne pomisliti da bi 90 miliona od jednog transfera rešilo sve Barsine probleme. Katalonci bi uz eventualne odlaske Kutinja, Umtitija, Neta i Roberta, mogla da zaradi još novca i da uloži u makar tri, četiri pojačanja.

Karim Adejemi je navodno prva želja Ćavija Ernandesa, Barsa je preotela pol poziciju od Borusije Dortmund i mogla bi da ga dovede na leto za 30-40 miliona evra.

Erling Haland ostaje nemoguća misija, čak i da kojim slučajem ode De Jong, jer su provizije koje potražuju Rajola i igračev otac ogromne.

Ćavijev plan je da do kraja ove sezone pruži šansu svim igračima, male su šanse da bude zimskih prodaja, ali će na leto napraviti crnu listu sa onima koji ne smeju da ostanu.

Svi su uvereni da na njoj neće biti ni De Jong ni Dembele, ali da bi mogao da ostane Kutinjo, kao i Umtiti, Lengle i Roberto, koji će dobiti poslednju šansu kod Ćavija.

Sportske.net

Komentari