PEP SE LOMI, KOGA UMESTO KUNA AGUERA?! Haland, Kejn, Lukaku... Mbape je preskup... I SITI RENOVIRA TIM!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • PEP SE LOMI, KOGA UMESTO KUNA AGUERA?! Haland, Kejn, Lukaku... Mbape je preskup... I SITI RENOVIRA TIM!

Izgleda da Kilijana Mbapea nećemo gledati u PL. Naime, kako pišu engleski mediji Francuz je preskup, ne odnosi se toliko na obeštećenje, koliko na godišnju platu.

Prema izvorima iz Pariza, po mnogima najbolji igrač sveta u ovom trenutku traži mamutskih 35 miliona evra godišnje, što je dvadesetak manje od onoga što može sa bonusima i nagradama iz Katara da dobije ako produži ugovor sa PSŽ.

Ali, i ova suma je nerealna.

Naime, Siti koji je zainteresovan da nađe zamenu za Kuna kome ističe ugovor i odlazi ovog leta neće platiti toliki novac, pre svega jer Gvardiola smatra da bi takva razlika u odnosu na ostala primanja poremetila odnose u svlačionici.

Ni Liverpul nema novca za ovakav transfer, pa izgleda da za Mbapea najrealnije opcije ostaju ili novi ugovor sa PSŽ ili Real.

A šta će učiniti Siti?

Oni imaju tri opcije, najinteresantnija je Haland koji neće tražiti tako veliku platu, a Građani bi srušili sve rekorde u PL, ako bi platiti 150 miliona evra. Toliko bi koštao i Kejn, no Haland je mlađi, plus pitanje je da li bi Livi pustio kapitena u engleski tim. I treća opcija je da uzmu Lukakua, Inter ima problema sa novcem, duguje Junajted, no, to bi sasvim sigurno značilo da odlazi i Antonio Konte koji bez Belgijanca ne može da zamisli Inter.

Sportske

Komentari